Cafeaua de la bar a fost una extrem de relaxantă, mai ales că am fost surprins să ascult o melodie pe care n-o mai auzisem de secole: “At last”, cântată de Etta James. Am aflat de la personal, care mi s-a părut extrem de serviabil şi deschis, că pot solicita un anumit gen de muzică, aşadar am preferat să-mi continui şi micul dejun în aceeaşi atmosferă. M-am uitat un pic în playlist şi am văzut că pot asculta de la Maria Tănase, până la Gorillaz şi Rolling Stones.
   Apoi, la micul dejun am constatat că aici, tradiţional chiar înseamnă tradiţional. Am servit pâine aburindă preparată la hotel după o reţetă proprie. Mi-e greu să descriu mirosul, dar credeţi-mă că nu-ţi vine să te opreşti odată ce-ai gustat. M-am interesat cam câte persoane pot lua masa aici, apropos de teambuildingul la care mă tot gândesc. La bar sunt 30 de locuri, iar în cele două săli de mese aproape 50 de locuri. La etajul unu, sala are o capacitate de 25 de locuri, iar la etajul al doilea încap 25 persoane.
   În plus, aici există şi o terasă funcţională când vremea este blândă. De aici ai cea mai bună panoramă a oraşului şi a întregii zone viticole. Cred că e locul ideal pentru o petrecere intimă. Până la prima întâlnire de astăzi, am preferat să rămân la bar unde netul wireless a funcţionat fără probleme. Am putut trimite un fax urgent, pentru că cei de la Casa Colinelor îţi dau acces la copiator, fax, imprimantă şi tot ce ai nevoie. Două lucruri importante pe care nu le-am menţionat: dacă ţi-e teamă că somnul te cuprinde cu totul, personalul te poate trezi la cerere, iar parcarea este asigurată şi păzită. 

Program:
Mic-dejun: 7.30-10.30
Bar: D-J 10.00-23.30
V, S 10.00-4.00